Субота, 2024-04-20
Прилуцька загальноосвітня школа №14
Меню сайту
МОНмолодьспорту
Статистика
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Карта проїзду
Головна » 2018 » Лютий » 19 » Тренінг «Від ідеї до проекту»
10:49 AM
Тренінг «Від ідеї до проекту»

Прилуцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 14 уже три роки поспіль активно співпрацює з Корпусом Миру США в Україні. В школі працює волонтер Корпусу Миру Кейла Коґл, що сприяє підвищенню мовного та мовленнєвого рівня вчителів англійської мови та учнів. За підтримки Корпусу Миру на базі даного закладу освіти проводяться тренінги різноманітної тематики.

07 лютого 2018 року Черв'якова Оксана, головний спеціаліст у справах молоді ССДМ та Спорту Золотоніської міської ради Черкаської області, голова МГО «Центр розвитку молоді», провела тренінг «Від ідеї до проекту».

Участь у тренінгу взяли головний спеціаліст у справах сім'ї та молоді міської ради Опанасенко О.В., начальник відділу інвестицій та міжнародної діяльності міської ради Канавець О.В. та молоді спеціалісти даного відділу, методист міського методичного центру управління освіти Огорілко І.М., волонтер Корпусу Миру США в Україні Кейла Коґл, педагогічні працівники загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 14 та інших закладів освіти міста.

В ході тренінгу його учасники демонстрували свою обізнаність щодо проектної діяльності; обговорювали набір навичок, необхідних для створення проекту; розглядали основні кроки у підготовці та реалізації соціальної ініціативи; оцінювали потреби громади перед реалізацією проекту; вчилися формулювати мету та завдання проекту відповідно до методики SMART, здійснювати моніторинг та визначати індикатори результативності проведеної роботи.

Цінним було те, що ці навички та уміння відпрацьовувалися на прикладі конкретних проектів, запропонованих учасниками тренінгу. Усі власні ініціативи стосувалися проблем, які існують у нашому місті і які потребують вирішення.

Форми і методи роботи, запропоновані Черв'яковою Оксаною, були до вподоби учасникам тренінгу, що забезпечило їхню активність та зворотній зв'язок із тренером.

Категорія: Події | Переглядів: 383 | Додав: takotog | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Block title
Спілкування
Пошук
Музична скринька
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Архів записів
© 2024 Конструктор сайтів - uCoz